make-up in farmacie

De belangrijke plaats van make-up in de farmacie

Ik begon mijn carrière bij Omega Pharma, onder leiding van Marc Coucke. De overstap naar gezonde make-up maakte ik puur op basis van passie. Gewoon uit ‘goesting’ om hard te werken en 1000% voor mijn droom te gaan.

Cent Pur Cent:
levenswerk met impact

Initieel had ik het idee om met een hippe toets gezonde make-up te distribueren in de farmacie. Ik vond op de markt echter geen producten die aan mijn verwachtingen voldeden. Vol ambitie en ondernemingszin begon ik zelf aan de ontwikkeling van gezonde make-uplijn Cent Pur Cent.

Om het eerste product op punt te stellen waren twee jaar nodig. In april 2016 was Cent Pur Cent dan eindelijk klaar voor lancering. Heel wat apotheken geloofden in mijn expertise en enthousiasme en sprongen mee op de kar.

“Na 16 jaar kan ik Cent Pur Cent echt mijn levenswerk noemen. Ik voel wat de vrouw nodig heeft en vertaal die emotie naar make-up. Dat in combinatie met de juiste ingrediënten, de link met de medische wereld en ontwikkelingssamenwerkingen met toplabo’s.”

Caroline Rigo

Healthy cosmetics

Ondertussen is ons portfolio uitgebreid met skincareproducten die verkocht worden in België, Nederland en Italië. Daarbij gaat het uiteraard altijd om zorgvuldig uitgekozen producten die perfect in onze Rigoodness visie passen.

Farmawereld inspireren en informeren

Cent Pur Cent helpt de farmawereld goede, gezonde make-up aanprijzen bij hun cliënten. We zetten enorm hard in op advies aan die cliënt, en organiseren daarnaast professionele opleidingen voor de farmaceutische experts om hun expertise verder uit te breiden naar gezonde make-up.

Café Beauté: oor te luister bij de klant

Je kan je klanten alleen perfect bedienen als je hun noden kent. Dankzij mijn conceptstore Café Beauté sta ik dichter bij mijn klanten en speel ik efficiënt in op hun wensen. 

Maak ook kennis met onze make-up voor de beautysector. Ontdek i.am.klean