Votre panier

Votre panier est actuellement vide.

kinderen zijn nu al dol op de make-upcollectie van Camille

kinderen zijn nu al dol op de make-upcollectie van Camille. Zes kinderen, allen tussen de 6 en 13 jaar oud, waren de eerste gelukkigen die afgelopen week de gloednieuwe make-upcollectie van popster Camille in Café Beauté Hasselt mochten uitproberen. Met de hulp van de mama en Caroline Rigo (RiGorgeous), die de collectie mee bedacht en ontwikkelde, werden o.a. de Ma Chérie’ blush, de‘Wonder’skylashes, de ‘Diamant’highlighter en de ‘Magie’ en ‘Hartenbreker’lipgloss uitgebreid getest. “Onze 11-jarige dochter Elise (Mertens) is één van de zes gelukkigen die snel een plaatsje kon bemachtigen aan de make-uptafel en daar zijn we allemaal heel blij mee. Camille gaat bij ons letterlijk elke dag over de lippen. Ik hoor haar meezingen of zie haar kijken naar ‘Milo’.

Bilzerse mama Inge Frederickx

De make-uplijn is iets waar ze echt naar heeft uitgekeken,” zegt de Bilzerse mama Inge Frederickx. “De lipgloss vind ik het leukste. Het is ook tof dat ze alle make-upspulletjes ook nog eens vernoemd heeft naar haar liedjes”, voegt haar dochter er nog aan toe. “Geef mij maar de highlighter”, gaat de 13-jarige Diepenbeekse Lenke Hamal verder. “Ik ben vooral fan van de serie. Ik vond het fijn om deze workshop mee te maken. Caroline heeft goed uitgelegd hoe we alles moeten gebruiken. Op zich is het niet moeilijk, maar het was wel fijn dat we alles eens konden uitproberen.” “Ik wou deze workshops graag zelf geven, omdat ik heel benieuwd ben naar de reacties op de nieuwe collectie,” zegt Caroline Rigo. “We kregen ook al signalen van apotheken waar de mensen op de dag van de lancering al van ’s morgensvroeg voor de deur stonden te wachten om als eerste de make-upcollectie van Camille te kunnen aankopen

Eerste workshops zaten dadelijk vol

Ook de eerste workshops voor kinderen zaten dadelijk vol, maar tot juni blijven we die over gans Vlaanderen verder organiseren. Make-up is ondertussen ingeburgerd bij de jeugd. Ongelofelijk hoe snel de tijden veranderen. Toen ik 16 was, was schminken iets wat je stiekem deed. Ik weet nog goed hoe wij doekjes en een ontschminker bij hadden en gebruikten voor we het huis weer binnenstapten na een avondje feesten (lacht). Als je het dan toch gebruikt, kan je het beter doen op een verantwoorde manier. Camille draagt vaak make-up, maar het is ook ok om het eens niet te dragen. Dat is de boodschap die ik ook altijd meegeef aan jongeren.  Camille is er ook fel mee bezig, in functie van haar shows. Van de kleur tot de inhoud en verpakking. Bij elke fase, elk onderdeel was ze de afgelopen maanden intens betrokken. Met haar Sportpaleisconcerten in het vooruitzicht, maar ook de lente- en communiefeesten, is de timing ideaal. Wij zijn blij met al die positieve reacties van de kinderen.

artikel Camille workshops een succes