Votre panier

Votre panier est actuellement vide.

Merken

4 x RiGorgeous

RiGorgeous is het overkoepelende verhaal rond de vier merken waarin je mijn ziel, passie en ondernemerschap terugvindt:
Cent Pur Cent, Blush, Café Beauté en i.am.klean.

Cent Pur Cent

Cent Pur Cent is een minerale make-up en skincarelijn die staat voor 100% transparantie over de ingrediënten en samenstelling van haar innovatieve producten. We geloven dat je de beste versie van jezelf bent wanneer je je comfortabel voelt in je eigen huid. Daarom gebruiken we alleen de puurste, meest natuurlijke ingrediënten in onze producten. 

Ons doel is: gezonde, toegankelijke en mooie producten aanbieden met een hoogwaardige glamourprestatie voor elke dag, voor iedereen, voor elke huid. 

We geloven dat schoonheid voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom zijn onze producten betaalbaar en verkrijgbaar in apotheken, waar je deskundig advies kan krijgen van onze visagisten. 

Cent Pur Cent is er voor alle vrouwen, met elk huidtype. Of je nu een gevoelige huid hebt, acne-gevoelig bent of gewoon op zoek bent naar een natuurlijke look, wij hebben het perfecte product voor jou. 

i.am.klean

Bij i.am.klean laten we je genieten van eco-luxe. Met onze eenvoudige en effectieve make-up creëer jij een bewuste en toch luxueuze levensstijl die zowel goed is voor je huid als onze planeet. Zo kan jij je mooi en zelfverzekerd voelen terwijl je een positieve impact op de wereld maakt. What’s not to like? 

We gaan voor kwaliteit van de bovenste plank en kiezen voor bewust en puur: van vegan en minerale ingrediënten tot hervulbare en makkelijk te recycleren verpakkingen. 

Café Beauté

Café Beauté: jouw beauty hotspot & gezellige bistro! 

Bij Café Beauté kun je terecht voor een heerlijk moment van pure verwenning. Laat je huid stralen met onze natuurlijke facials, accentueer je natuurlijke schoonheid met permanente make-up, ontspan met een heerlijke massage of body wrap, of laat je ongewenste haartjes professioneel en pijnloos verwijderen met onze waxing-behandelingen. 

Maar dat is nog lang niet alles! Met Café Beauté Events organiseren we ook onvergetelijke evenementen voor jou en je dierbaren. Denk aan: 

  • Een memorabele bachelorette- of ladiesparty 
  • Een verjaardagsfeest op maat 
  • Een stijlvolle high tea 
  • Een originele babyshower 
  • Workshops in hairstyling, skincare en make-up 

En zoals de naam al doet vermoeden, zijn wij naast een beauty- en hairsalon ook een gezellige bistro. Geniet van een heerlijk ontbijt voordat je start met je ultieme me-time moment! Of liever nagenieten met een lekker glaasje bubbels? We got you covered! 

Blush Academy

Bij Blush Academy hebben we een oneindige passie voor beauty, die we graag delen met anderen.

In de Blush Academy leiden ervaren vakdocenten je op tot professionele Make-up Artist. Ze delen hun ultieme tips voor een stralende make-up look. Puur voor jezelf of met het oog op een professionele carrière als Make-up artist.