i.am.klean eco luxury beauty

i.am.klean: eco luxury beauty

Bij i.am.klean  gaan we voor eco-luxe. Met onze eenvoudige en effectieve  make-up creëer jij een bewuste en toch luxueuze levensstijl die zowel goed is voor je huid als onze planeet. Zo kan jij je mooi en zelfverzekerd voelen terwijl je een positieve impact op de wereld maakt. What’s not to like? We gaan voor kwaliteit van de bovenste plank en kiezen voor bewust en puur: van vegan en minerale ingrediënten tot hervulbare en makkelijk te recycleren verpakkingen. Naast make-up, kan je bij i.am.klean ook een prachtige homecollectie terugvinden met geurkaarsen, huisparfums en diffusers. 

Ik vind dat de verpakking van onze producten net zo goed voor de wereld moet zijn, als onze make-up voor je huid.

Caroline Rigo

Blush Academy: voor de grootste make-uplovers

Wil je je kennis in beauty verder uitdiepen? In onze Blush Academy staan ervaren vakdocenten klaar om jou op te leiden tot professionele Make-up Artist of Fashion Stylist. Ben je van plan om je eigen business uit de grond te stampen? Dan kan je bij Blush Agency terecht voor freelance opdrachten.

Café Beauté: de ultieme ontspanning

Ik leer mijn klanten graag door en door kennen. En dat gaat perfect in onze conceptstore Café Beauté, waar je geniet van een hapje en een drankje tijdens een van de vele mogelijke behandelingen.

Op zoek naar een make-up voor mensen met een moeilijke huid? Maak kennis met onze make-uplijn in de farma.