De visie achter
Rigoodness

Missie

Met Rigorgeous wil ik je inspireren met mijn persoonlijke filosofie en spirit achter mijn merken Cent Pur Cent, i.am.klean, Blush Academy en mijn belevingsstore Café Beauté. Ik ben het gezicht van een community waarin veel vrouwen én ondernemers zich kunnen herkennen door de overkoepelende filosofie én het verhaal achter de merken die ik uitdraag.

Bij alles wat ik – bezielster Caroline Rigo – deel, creëer of lanceer, wil ik je echt ‘Rigorgeous’ laten voelen. Of met andere woorden: gorgeous met een pure, innerlijke extra die je mind en hart zoveel rijker maken. Want voor mij brengt make-up je echt veel meer dan gewoon maar een mooi product of een dekkend laagje waar je je achter kan verstoppen. Ik wil er met mijn producten en diensten voor zorgen dat iedere vrouw zich mooier kan voelen, waarbij ze helemaal niet perfect maar wel écht zichzelf kan zijn. 

 

Om mijn gezonde, natuurlijke en verantwoorde producten voor vrouwen van alle leeftijden en afkomst toegankelijk te maken, verdeel ik ze via professionals in de farma- en beautywereld die ook geloven in mijn filosofie. Omdat ik van al onze B2B-klanten topondernemers wil maken, leveren we niet alleen gezonde, hoogwaardige en duurzame producten. Ik bied hen een totaalconcept van opleiding, begeleiding, marketing en sales zodat ze geïnspireerd en ondernemend hun business kunnen uitbouwen en ze elke fan even enthousiast kunnen adviseren als ik zelf zou doen.

 

Ik vind het belangrijk om natuurlijke, gezonde make-up voor vrouwen van elke leeftijd en afkomst toegankelijk te maken door ze te verdelen via professionals in farma en beauty die ook geloven in deze visie. Via deze kanalen wil ik mijn ultieme doel bereiken, namelijk dat iedere vrouw zich mooi kan voelen en helemaal zichzelf kan zijn, zonder dat ze perfect moet zijn.

 

Caroline Rigo

 

Visie

Ik heb altijd al geweten dat ik de wereld wou verbeteren. Niet de materie op zich, maar wel de mensen die erop leven, liefhebben, lachen, … Ik vind het enorm fascinerend om in jouw mindset te kruipen, te analyseren hoe je denkt en te zien waarmee je bezig bent.

Het is dan ook mijn droom om met Rigorgeous tot in het diepste van je emotie te gaan. Je te raken met mijn verhaal, kennis, make-up en zelfs elke penselenstreek. Want ik vind dat de wereld waarin we leven vaak te oppervlakkig is en ons tegenhoudt om te laten zien wie we echt zijn.

Maar een mooiere wereld creëren begint bij jezelf. Bij durven te veranderen in je hart en mind, en niet alleen in je hoofd. En daarom creëer ik eenvoudige, eerlijke, gezonde en verantwoorde make-upproducten die je een instant happiness, maar vooral ook een duurzaam rigorgeous gevoel geven.

Want met Rigorgeous verbind ik al mijn merken met elkaar omdat ze allemaal beantwoorden aan mijn persoonlijke Rigoodness visie. Hierbij ga ik bij alles wat ik op de wereld zet steeds voor good hearted, good inspired en good connected

En zo doe ik elke dag mijn best om samen met jou de wereld mooier te maken. Want als jij je top in je vel voelt, groeien zowel jij als de wereld om je heen veel gemakkelijker tot hun volle potentieel.

 

Ondernemen doe je niet alleen